Hoe u thuis effectief kunt trainen

Een trainingsroutine thuis bespaart u tijd door minder te reizen. Het helpt u ook om uw fitnessregime te behouden wanneer u het huis niet wilt verlaten.

Ontwerp een geweldig oefenplan voor thuis
Zelfs zonder toegang tot dure apparatuur kun je nog steeds een geweldig oefenplan voor thuis ontwerpen, inclusief cardio- en krachttraining. Hier zijn enkele tips om thuis effectief te oefenen:

Maak doelen en doelen voordat u begint
Als u van plan bent om een trainingsprogramma voor meerdere maanden te beginnen, moet u uw dagelijkse activiteiten plannen en begrijpen wat u van plan bent te bereiken. Het hebben van een doel voor je training zal je helpen gefocust te blijven, en het hoeft niets extravagants te zijn.

Wanneer u haalbare en realistische doelen voor uzelf stelt, is de kans groter dat u uw reguliere trainingen afmaakt.

U zult eerder geneigd zijn uzelf te pushen als u een oefenplan en een tijdslimiet heeft om het programma te voltooien. De kans is groter dat je door een oefening glijdt als je er zonder plan aan begint. Het gebruik van een coaching-app kan je helpen op het goede spoor te blijven met je doelen.

Je hoeft de intensiteit van elke training niet te verhogen, maar push jezelf als je het gevoel hebt dat je verder kunt gaan. Niet elk trainingsprogramma zal zwaar en veeleisend zijn, maar als u de voordelen van trainen wilt zien, moet u bereid zijn uzelf uit te dagen.

Stel een aantal realistische fitnessdoelen voor jezelf. Als je eenmaal een doel voor ogen hebt, zal het gemakkelijker zijn om gemotiveerd te blijven en je aan je trainingsroutine te houden. Zorg ervoor dat u tijd plant voor uw trainingen en behandel ze zoals elke andere belangrijke afspraak.

Wees consistent
Als het gaat om het verminderen van reistijd en sportschoolkosten, kan thuis trainen de eenvoudigere keuze zijn. Het kan echter ook resulteren in een constant gevecht om je aan een schema te houden wanneer je nergens anders heen gaat dan je woonkamer.

Als je resultaat wilt zien, moet je vaak sporten, maar je hoeft niet per se dagelijks te sporten. Het is het beste om drie tot vier keer per week frequente activiteiten uit te voeren.

Als u een routine creëert, wordt het eenvoudiger om toegewijd te blijven aan uw oefenprogramma. Probeer de hele week op hetzelfde tijdstip consistent te trainen. Het kan voor veel mensen moeilijk zijn als ze niet de resultaten krijgen waar ze op hoopten, maar het is het beste om consistent te zijn met je trainingen voor de beste resultaten.

Doe mee aan workout-uitdagingen
Deelnemen aan een fitnessuitdaging kan je helpen duidelijke doelen te stellen en je training wat pittiger te maken. Je kunt bijvoorbeeld je vrienden uitdagen voor een uitdaging van 30 dagen. Na een paar weken van consistente inspanning, zou je kunnen ontdekken dat de routines die je voor de uitdaging hebt gevormd, zich hebben ontwikkeld tot nieuwe gewoonten.

Als je niet meteen een verschil merkt, probeer dan niet gefrustreerd te raken. Voordat u echte resultaten ziet van regelmatige lichaamsbeweging, kan het drie tot vier weken duren. Het is echter het beste om te onthouden dat je fitnessuitdagingen moet combineren met andere soorten activiteiten voor een meer holistische lichaamstraining.

Zoek een trainingspartnerHoe effectief thuis te trainen2
Het is altijd een goed idee om te sporten met iemand die je kent. Ze kunnen je ondersteunen bij het bereiken van de doelen die je jezelf hebt gesteld, en jullie tweeën kunnen zelfs wederzijds voordelige doelen en beloningen ontwikkelen.

Bovendien, als iemand buiten uw huis u aanspoort om te oefenen en vervolgens met u mee te doen aan de activiteit, wordt het veel gemakkelijker om op te staan ​​en het te doen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *